Φριτάτα με πατάτες, μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί στο φούρνο

Μια διαφορετική ομελέτα.

Φριτάτα με πατάτες, μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί στο φούρνο

Συνταγή για frittata, την ιταλική ομελέτα, με leftover λαχανικά και τυρί. Χορταστική και νόστιμη.

Υλικά

2 πατάτες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
6 κ.σ. ελαιόλαδο
350 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, κομμένα σε φέτες
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
30 γρ. σπανάκι baby
10 αυγά, μεσαία
150 γρ. κατσικίσιο τυρί
αλάτι
πιπέρι

Για το σερβίρισμα

20 γρ. σπανάκι baby
πιπέρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved