Σπαγγέτι με κολοκυθάκι και ανθότυρο από τον Άκη

Μια γευστική και διαφορετική μακαρονάδα.

Αρωματική συνταγή για ελαφριά μακαρονάδα με παντζάρι, δυόσμο και λεμόνι.

Υλικά

1 κολοκυθάκι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1/2 κ.γ. μπούκοβο
400 γρ. σπαγγέτι, με παντζάρι
200 γρ. ανθότυρο
1 κ.γ. δυόσμο
αλάτι
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι

Για το σερβίρισμα

πιπέρι
ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved