Αυτή την εποχή τα λαχανικά είναι σε αφθονία. Τι καλύτερο από μια αλμυρή τάρτα με μελιτζάνες, καρότα, κολοκυθάκια και σάλτσα πέστο. Πεντανόστιμη και χορταστική.
Υλικά
1 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το άνοιγμα της ζύμης
400 γρ. έτοιμη ζύμη τάρτας εμπορίου
50 γρ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. φύλλα θυμαριού
1 κ.σ. δεντρολίβανο
αλάτι
πιπέρι
100 γρ. πέστο αλά Τζενοβέζε
2 μελιτζάνες, μικρές
3 καρότα
3 κολοκυθάκια, μεγάλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com