"Απογειωτικές" μπρουσκέτες: Με φινόκιο, λεμόνι, πορτοκάλι, τζίντζερ

Μπρουσκέτες με φινόκιο, λεμόνι και πορτοκάλι ραντισμένες με βινεγκρέτ εσπεριδοειδών και τζίντζερ.

Μία υγιεινή και χορτοφαγική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.

Ένα πιάτο που θα σας "πάρει τα μυαλά". Φτιάξτε το βήμα - βήμα με οδηγίες του Άκη.

Συστατικά:

  • 200 γρ. γαλλική μπαγκέτα
  • 2 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
  • 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
  • 1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
  • 1/2 κ.γ. πιπέρι
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 πορτοκάλι
  • 1 λεμόνι
  • 1 φινόκιο
  • λόλα, πράσινη
  • 1/2 κρεμμύδι, μικρό, κομμένο σε ροδέλες

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο: akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved