"Απογειωτικές" μπρουσκέτες: Με φινόκιο, λεμόνι, πορτοκάλι, τζίντζερ

Μπρουσκέτες με φινόκιο, λεμόνι και πορτοκάλι ραντισμένες με βινεγκρέτ εσπεριδοειδών και τζίντζερ.

"Απογειωτικές" μπρουσκέτες: Με φινόκιο, λεμόνι, πορτοκάλι, τζίντζερ

Μία υγιεινή και χορτοφαγική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.

Ένα πιάτο που θα σας "πάρει τα μυαλά". Φτιάξτε το βήμα - βήμα με οδηγίες του Άκη.

Συστατικά:

  • 200 γρ. γαλλική μπαγκέτα
  • 2 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
  • 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
  • 1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
  • 1/2 κ.γ. πιπέρι
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 πορτοκάλι
  • 1 λεμόνι
  • 1 φινόκιο
  • λόλα, πράσινη
  • 1/2 κρεμμύδι, μικρό, κομμένο σε ροδέλες

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο: akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved