Παραδοσιακή και αυθεντική συνταγή για κουλουρόπιτα
Μια στριφτή πίτα με φέτα και γραβιέρα που πρέπει να δοκιμάσετε.
Ένα πανεύκολο σνακ για όλες τις εποχές και όλες τις ώρες!
Συστατικά:
Για το ζυμάρι:
- 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 200-250 γρ. νερό
- 1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 1/2 κ.γ. κοφτό αλάτι
Για τη γέμιση:
- 300 γρ. φέτα
- 200 γρ. γραβιέρα
- 1/3 ματσάκι δυόσμο, φρέσκο
- πιπέρι
Για το άλειμμα:
- 200 γρ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο: akispetretzikis.com