Ανοιχτά κιμαδοπιτάκια - Ένα λαχταριστό σνακ για κάθε ώρα της ημέρας

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Τραγανά πιτάκια σφολιάτας, γεμιστά με ζουμερό μοσχαρίσιο κιμά και μαγιονέζα για ένα τέλειο ορεκτικό. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας και στην παραλία.

Υλικά:

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. πάπρικα
  • 1 κ.σ. μπούκοβο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 100 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
  • 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 50 γρ. μαγιονέζα

Για τη σύνθεση

  • 850 γρ. φύλλα σφολιάτας
  • 150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
  • 1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό

Για το σερβίρισμα

  • μαγιονέζα
  • μαϊντανός

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved