Πέντε συμβουλές για να ετοιμάσετε τα καλύτερα γλυκά ψυγείου

Αν με ρωτήσετε ποια είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου καλοκαιρινές συνήθειες -εκτός από τις διακοπές- θα σας απαντήσω (δίχως δεύτερη σκέψη) τα γλυκά ψυγείου!

Πέντε συμβουλές για να ετοιμάσετε τα καλύτερα γλυκά ψυγείου

Γιατί; Επειδή με έναν μαγικό τρόπο, καταφέρνουν να κλείσουν μέσα τους τα χρώματα και τη γεύση του καλοκαιριού μαζί με τη… δροσιά της άνοιξης! Ναι, ναι. Τα γλυκά ψυγείου αποτελούν σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, αλλά και μια… μαμαδίστικη πράξη αγάπης η οποία κλείνει μέσα της όλα όσα αναζητάμε μια ζεστή, καλοκαιρινή μέρα. Στις γραμμές που ακολουθούν, λοιπόν, μοιράζομαι μαζί σας 5 δοκιμασμένες συμβουλές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα, λαχταριστά, αλλά -προπάντων- ελαφριά γλυκά ψυγείου που φτιάξατε ποτέ.

#1 Γυρίστε την πλάτη στην ηλεκτρική κουζίνα

Μιλάμε για ένα νόστιμο, δροσερό γλυκό ψυγείου. Για να το ετοιμάσουμε, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ανάψουμε την εστία ή τον φούρνο της κουζίνας μας. Προτού επιλέξουμε μια συνταγή, λοιπόν, ρίχνουμε μια (προσεκτική) ματιά στις παρασκευές που περιλαμβάνει και φροντίζουμε να είναι όλες κρύες ή σε θερμοκρασία δωματίου. Τώρα, αν οπωσδήποτε θέλουμε να ετοιμάσουμε το αγαπημένο μας γλυκό από το μηδέν φτιάχνοντας τη δική μας λαχταριστή, βελούδινη κρέμα, ε, τότε κάνουμε μια παραχώρηση… Αλλά μόνο τότε;

Διαβάστε περισσότερα στο Akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved