Ριζότο κολοκύθας με γκοργκοντζόλα από τον Άκη Πετρετζίκη

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξετε το πιο νόστιμο ριζότο με τέλεια υφή και γεύση!

Ριζότο κολοκύθας με γκοργκοντζόλα από τον Άκη Πετρετζίκη

Ένα διαφορετικό ριζότο με ένα αγαπημένο λαχανικό, που θα δώσει το τέλειο χρώμα και γεύση στο φαγητό σας.

Συστατικά

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 2 κ.σ. φύλλα θυμαριού
  • 280 γρ. ρύζι αρμπόριο
  • 100 γρ. κρασί λευκό
  • 250 γρ. πουρέ κολοκύθας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
  • 800 γρ. νερό
  • 150 γρ. γκοργκοντζόλα
  • 100 γρ. ραντίτσιο

Για το σερβίρισμα

  • φύλλα θυμαριού
  • πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved