Mangomisu:Tο πιο top γλυκό του καλοκαιριού

Eίναι ιδιαίτερο, είναι εξωτικό, είναι δροσερό, είναι καλοκαιρινό, είναι ένα γλυκό που πρέπει να το δοκιμάσετε!

Mangomisu:Tο πιο top γλυκό του καλοκαιριού

Συνταγή για ένα εξωτικό γλυκό ψυγείου με σαβαγιάρ, ινδοκάρυδο και μάνγκο! Ένα δροσερό καλοκαιρινό γλυκό!

Συστατικά

Για το σιρόπι

  • 200 γρ. χυμό πορτοκαλιού
  • 120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 200 γρ. μάνγκο
  • 40 γρ. ρούμι
  • ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
  • χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
  • 1 κ.σ. δυόσμο

Για την κρέμα

  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 160 γρ. κρέμα καρύδας
  • ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
  • 30 γρ. ρούμι
  • 75 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη

Για τη σύνθεση

  • 200 γρ. μάνγκο
  • 200 γρ. σαβαγιάρ

Για το σερβίρισμα

  • φράουλες
  • φύλλα δυόσμου

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved