Φιλέτο μπακαλιάρου παπιγιότ με πατάτες ψητές από τον Άκη Πετρετζίκη
Συνταγή για ψάρι τυλιγμένο σε λαδόκολλα ψημένο στον φούρνο ή στο BBQ!
Η πιο νόστιμη συνταγή για μπακαλιάρο μόνο σε μισή ώρα! Θα την λατρέψουν τα παιδιά σας. Ένα ολοκληρωμένο πεντανόστιμο καλοκαιρινό γεύμα!
Συστατικά
Για τις πατάτες
- 4 πατάτες, μέτριες
- αλάτι
- πιπέρι
- 80 γρ. ελαιόλαδο
Για τον μπακαλιάρο
- 2 σκ. σκόρδο
- 80 γρ. ελαιόλαδο
- χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
- 500 γρ. μπακαλιάρο, (4 φιλέτα)
- αλάτι
- πιπέρι
8 κλ. θυμάρι
Για το σερβίρισμα
- θυμάρι
- ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com