Γαλλική σοκολατόπιτα - Νόστιμο και εντυπωσιακό γλυκό για το πασχαλινό τραπέζι

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη. 

Για το πασχαλινό τραπέζι σας προτείνουμε ένα ιδιαίτερο γλυκό που θα αρέσει σε όλους: γαλλική σοκολατόπιτα με βάση για γλυκιά τάρτα και κρέμα με βελούδινη υφή.

Υλικά:



250 ml κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη




3 αβγά



150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική



2 κ.σ. νερό



200 γρ. κουβερτούρα



1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας



8 κ.σ. βούτυρο, κομμένο σε κομμάτια του 13 εκ. μαλακωμένο



βάση για γλυκιές τάρτες

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved