
Γαλλική σοκολατόπιτα - Νόστιμο και εντυπωσιακό γλυκό για το πασχαλινό τραπέζι
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Για το πασχαλινό τραπέζι σας προτείνουμε ένα ιδιαίτερο γλυκό που θα αρέσει σε όλους: γαλλική σοκολατόπιτα με βάση για γλυκιά τάρτα και κρέμα με βελούδινη υφή.
Υλικά:
250 ml κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
3 αβγά
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 κ.σ. νερό
200 γρ. κουβερτούρα
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
8 κ.σ. βούτυρο, κομμένο σε κομμάτια του 13 εκ. μαλακωμένο
βάση για γλυκιές τάρτες
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.