
Μύδια φριτάτα - Μια διαφορετική ομελέτα που αξίζει να δοκιμάσετε
Εύκολη και γευστική.

Μια διαφορετική συνταγή για γρήγορη σπιτική ομελέτα στο τηγάνι με τα μύδια που σας έχουν περισσέψει
Υλικά
2 αβγά, μέτρια
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
18 μύδια, μαγειρεμένα, που έχουν περισσέψει
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
2 κολοκυθάκια
1/4 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
αλάτι
πιπέρι
30 γρ. βούτυρο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
100 γρ. μαγιονέζα
2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.