Τραχανότο με παντζάρι και κοτόπουλο - Πλούσια γεύση για μικρούς και μεγάλους

Ένα πιάτο που κοντράρει στα ίσα το ριζότο

Τραχανότο με παντζάρι και κοτόπουλο - Πλούσια γεύση για μικρούς και μεγάλους

Θέλετε να κάνετε τον τραχανά της γιαγιάς πιο γαστρονομικό; Δείτε την πιο νόστιμη και χορταστική συνταγή με τραχανά!

Συστατικά

Για το κοτόπουλο

250 γρ. μανιτάρια champignon, κομμένα στα 4
500 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους 5x5 εκ.
1/2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό
100 γρ. ζωμό, κοτόπουλο, ζεστός
1 κ.σ. κάρι, σε σκόνη
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι , φρέσκο

Για το τραχανότο

200 γρ. παντζάρια, βρασμένα
1 κρεμμύδι, ξερό, ψιλοκομμένο
300 γρ. τραχανά γλυκό
800 γρ. ζωμό, κοτόπουλο, ζεστός
50 γρ. βούτυρο
100 γρ. παρμεζάνα
χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved