
Σας αρέσουν τα μανιτάρια; Φτιάξτε ανοιχτή καπνιστή μανιταρόπιτα
Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.

Η πιο νόστιμη μανιταρόπιτα με κομμάτια μπέικον και κρέμα γάλακτος. Ιδανικό ορεκτικό.
Υλικά
Για την πίτα
220 γρ. φύλλα κρούστας για πίτες
ελαιόλαδο, για το άλειμμα
Για τη γέμιση
1 κιλό μανιτάρια champignon
2 πράσα, ψιλοκομμένα (μόνο το λευκό μέρος)
400 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
4 αβγά
70 γρ. κονιάκ
200 γρ. μπέικον, καπνιστό κομμένο σε κύβους 2x2
1 κ.γ. θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.