Κοτόπουλο cordon bleu στον φούρνο – Το μυστικό είναι στο πανάρισμα

Ζουμερό και πεντανόστιμο.

Κοτόπουλο cordon bleu στον φούρνο – Το μυστικό είναι στο πανάρισμα

Μια κλασική αυθεντική συνταγή για κόρντον μπλου που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

Υλικά

Για το κοτόπουλο και τη γέμιση

1 κιλό φιλέτο στήθος κοτόπουλου
4 φέτες ζαμπόν
100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
φύλλα βασιλικού

Για το πανάρισμα

50 γρ. κράκερ, αλμυρά
2 φέτες ψωμί για τοστ
50 γρ. βούτυρο
1 κ.σ. μουστάρδα
φύλλα βασιλικού
2 κ.γ. πιπέρι
2 κ.γ. αλάτι
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 αβγά

Για το σερβίρισμα

50 γρ. ταχίνι
40 γρ. χυμό μήλου
ξύσμα λάιμ, από 1/2 λάιμ
αλάτι
πιπέρι
100 γρ. ρόκα, ψιλοκομμένη

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved