Νηστίσιμη μπουγάτσα με καρύδα και σιμιγδάλι

Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.

Μια αφράτη μπουγάτσα ιδανική και για χορτοφάγους. Με υπέροχη κρέμα, τριμμένη καρύδα, κανέλα και ζάχαρη άχνη

Υλικά

300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 λίτρο ρόφημα καρύδας
250 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
30 γρ. μαργαρίνη
2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
850 γρ. φύλλα σφολιάτας
50 γρ. καρύδα, τριμμένη
1/2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

Για το σερβίρισμα

ζάχαρη άχνη
κανέλα, σε σκόνη

Δείτε την εκτέλεση akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved