Το μυστικό για να μην μαυρίσει το αβοκάντο όταν το κόψεις είναι ένα!
Αν δε φας το αβοκάντο ολόκληρο και θέλεις να το αποθηκεύσεις στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσεις αργότερα, υπάρχει τρόπος για να μη μαυρίσει.
Είτε φτιάχνεις μπουρίτο είτε ένα απολαυστικό τοστ, η προσθήκη λίγου αβοκάντο είναι πάντα μια επιλογή που πηγαίνει ένα σκαλί παραπάνω τη γεύση. Τα αγαπημένα μας βουτυρώδη και νόστιμα αβοκάντο είναι γεμάτα με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας.
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr