Σπιτικά και τραγανά τυροπιτάρια με αβγό

Με σπιτική ζύμη.

Σπιτικά και τραγανά τυροπιτάρια με αβγό

Φτιάξτε τα παραδοσιακά τυροπιτάρια , γεμιστά με αβγό, γιαούρτι και φέτα. Πραγματικά, πεντανόστιμα.

Υλικά

Για τη ζύμη

90 γρ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξίδι
1 1/2 κ.γ. αλάτι
220-250 γρ. νερό
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

Για τη γέμιση

400 γρ. φέτα, σκληρή, κομμένη σε κομμάτια
3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
1 αβγό
8 κρόκους
πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved