Σπιτικό ψωμί σόδας με προσούτο - Είναι ιδιαίτερο στη γεύση

Πώς θα το φτιάξετε.

Αυτό το ψωμί σόδας είναι το πιο νόστιμο και απολαυστικό. Συνοδεύστε το με προσούτο με πέστο και τυρί κατσικίσιο.

Υλικά

450 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.γ. σόδα μαγειρική
1 κ.γ. αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
80 γρ. προσούτο, κομμένο
200 γρ. κατσικίσιο τυρί, κομμένο σε ροδέλες
100 γρ. πέστο αλά Τζενοβέζε
300 ml ξινόγαλο
2 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved