Vegetarian burger από κριθαράκι – Διαφορετικό απ΄όσα έχετε δοκιμάσει

Ένα burger με τα όλα του.

Φτιάξτε ένα νόστιμο μπιφτέκι από κριθαράκι και απολαύστε το burger χωρίς τύψεις. Πώς θα το φτιάξετε.

Υλικά

Για το μπιφτέκι

250 γρ. κριθαράκι, μέτριο
αλάτι
50 γρ. βούτυρο
50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
600 γρ. γάλα
1 κ.σ. μουστάρδα, σε σκόνη
350 γρ. τσένταρ, τριμμένο
1 κ.σ. θυμάρι
πιπέρι

Για το πανάρισμα

100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 αβγά, μεσαία
100 γρ. πάνκο
200 ml ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη σύνθεση

6 ψωμάκια για burger
60 γρ. σπιτική κέτσαπ
100 γρ. μανιτάρια champignon, ψημένα
1 ντομάτα
60 γρ. σπιτική μαγιονέζα
6 φύλλα μαρουλιού

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved