Νόστιμες και λαχταριστές λιχουδιές για να γιορτάσετε το καρναβάλι (vid)

  • Γιορτάστε τις Απόκριες με απίθανα γλυκά που θα φτιάξετε για τα παιδιά
  • Εννέα συνταγές για παιδιά
Νόστιμες και λαχταριστές λιχουδιές για να γιορτάσετε το καρναβάλι (vid)

Οι Απόκριες από την αρχή τους μέχρι το τέλος τους είναι για να γιορτάζονται. Από όλους. Μεγάλους και παιδιά. Εντάξει, ίσως τα παιδιά να γιορτάζουν λίγο περισσότερο αυτές τις μέρες, όμως και για τους γονείς είναι η ευκαιρία να γίνουν και εκείνοι έστω για λίγο ξανά παιδιά.

Γιορτάστε τις Απόκριες με απίθανα γλυκά που θα φτιάξετε για τα παιδιά

glika gia na giortasete to karnavali 3

Εκτός από τις στολές, τις μάσκες και την ωραία διακόσμηση, την τιμητική τους έχουν και πολλών λογιών λιχουδιές. Λιχουδιές με περίεργη διακόσμηση και πολύχρωμη τρούφα. Τρούφα που θυμίζει τον χαρτοπόλεμο.

Πολλά παιδιά ενθουσιάζονται όχι μόνο να τρώνε τα γλυκά αλλά και να τα φτιάχνουν. Τους αρέσει να βουτάνε τα δάχτυλά τους στη μαλακή ζύμη, στην υγρή σοκολάτα, την πολύχρωμη τρούφα ή να γλύφουν το μπολ από την σαντιγί.

Επειδή όλα αυτά και ακόμη περισσότερα, είναι μερικά από εκείνα τα στοιχεία που βοηθούν να δημιουργήσουν τα παιδιά όμορφες αναμνήσεις, δεν έχετε παρά να κάνετε συνδυάσετε όλα τα παραπάνω με μια όμορφη και χαρούμενη γιορτή. Όπως αυτή της Αποκριάς.

Εννέα συνταγές για παιδιά

glika gia na giortasete to karnavali 1

Βρήκαμε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που έχει ούτε μία, ούτε δύο αλλά εννέα λαχταριστές και καρναβαλικές συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε για τα παιδιά σας μαζί με τα παιδιά σας.

Παρακάτω θα βρείτε τις συνταγές και τους χρόνους που βρίσκεται η κάθε συνταγή, αν δεν θέλετε να δείτε όλο το βίντεο από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι δικές μας αγαπημένες είναι τα σουβλάκια με φράουλες, marshmallow, τα pie pops και φυσικά τα μπισκότα με την πολύχρωμη τρούφα.



0:01 - pops λευκής σοκολάτας και δημητριακά ρυζιού

0:36 - λιχουδιά με φιστίκια και σοκολάτα

1:13 - μους λεμονιού με blueberries

1:45 - μικρά blueberry cheesecakes

2:31 - σουβλάκια με φράουλες, marshmallow και σοκολατένιο κεκάκι

3:13 - blondie σαντουιτσάκια με παγωτό

3:50 - pie pops γεμιστά με σοκολάτα και marshmallow

4:26 - μπισκότα βανίλιας με πολύχρωμη τρούφα και γέμιση κρέμας

5:14 - cinnamon rolls

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved