Παπαρδέλες με κοτόπουλο αλά κρεμ στο τηγάνι – Μοναδική νοστιμιά

Μία νόστιμη μακαρονάδα αλά κρεμ με κοτόπουλο.

Παπαρδέλες με κοτόπουλο αλά κρεμ στο τηγάνι – Μοναδική νοστιμιά

Το απόλυτο κυρίως γεύμα με ζουμερό κοτόπουλο, μανιτάρια και κρέμα γάλακτος. Αν έχετε τα υλικά φτιάξτε αυτή τη συνταγή, σήμερα κιόλας.

Υλικά

400 γρ. μανιτάρια champignon, φρέσκα
400 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, χωρίς κόκαλο και δέρμα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κρεμμύδι, μεγάλο
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
3 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
2 κ.σ. βούτυρο
50 γρ. κονιάκ
150 γρ. νερό
150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
200 γρ. τυρί κρέμα
1 κύβο κότας
500 γρ. παπαρδέλες, βρασμένες για 2 λεπτά λιγότερο από της οδηγίες της συσκευασίας
60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

Για το σερβίρισμα

1 κ.σ. θυμάρι
πιπέρι
παρμεζάνα, κομμάτια

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved