Πεντανόστιμος σολομός με σπανάκι και σάλτσα μουστάρδας

Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.

Πεντανόστιμος σολομός με σπανάκι και σάλτσα μουστάρδας

Μια παραλλαγή του ελληνικού φρικασέ με σπανάκι, μανιτάρια, σολομό και σπιτική σάλτσα!

Υλικά

Για τον σολομό

800 γρ. σολομό, (4 φιλέτα)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1/2 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
2 κ.σ. φύλλα θυμαριού

Για τη σάλτσα μουστάρδας

1 κ.σ. βούτυρο
1 σκ. σκόρδο
250 γρ. νερό
1 κύβο λαχανικών
150 γρ. κρέμα γάλακτος light
2 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν
2 κ.σ. μαϊντανό

Για τη γαρνιτούρα

80 γρ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
150 γρ. μανιτάρια champignon
2 σκ. σκόρδο
400 γρ. σπανάκι
αλάτι
πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved