The Food Tour: Στο «ζάαταρ» η φύση γίνεται ένα απέραντο εστιατόριο (Aπό το blog της Majenco)
Η περιήγηση της Σαμάνθας Αποστολοπούλου και του Χρήστου Κάβουρα στα εστιατόρια της Αθήνας συνεχίζεται στο «ζάαταρ» της Νέας Ερυθραίας, απολαμβάνοντας ένα χορταστικό γεύμα με φόντο ένα καταπράσινο χώρο, παρέα με έναν εκ των ιδιοκτητών, Δημήτρη Κελεπούρη.
Ακόμα και αν δεν είσαι μυημένος στον κόσμο των γεύσεων και της κουζίνας η λέξη «ζάαταρ» έχει τη μαγική ιδιότητα να κερδίζει χώρο στη μνήμη σου και μόνο με το άκουσμά της.
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr