Το τέλειο κέικ θέλει την κουζινομηχανή του

Η κουζινομηχανή είναι -όπως προδίδει άλλωστε και το όνομά της- το απόλυτο εργαλείο για την κουζίνα σου.

Το τέλειο κέικ θέλει την κουζινομηχανή του

Ευέλικτη και με ευρεία γκάμα δυνατοτήτων, θα σου επιτρέψει να φτιάξεις ό,τι κι αν βάλεις κατά νου, συμπεριλαμβανομένων και των πιο γευστικών κέικ. Με πλήθος εξαρτημάτων και αξεσουάρ, είναι ιδανική για το ανακάτεμα των υλικών, τη δημιουργία σωστού μείγματος και βέβαια το ζύμωμα -αφού σε τελική ανάλυση εκεί βρίσκεται όλη η νοστιμιά του κέικ! Ευτυχώς για εσένα, η αγορά είναι γεμάτη με σπουδαίες προτάσεις σε ό,τι αφορά κουζινομηχανές οπότε οι επιλογές σου είναι αμέτρητες. Για να σε διευκολύνουμε, εμείς επιλέξαμε τις πέντε καλύτερες που θα βρεις. Εσύ απλά… διάλεξε συνταγή!

Bosch MUM9A66R00 OptiMUM

kouzinomixani 2



Η κουζινομηχανή MUM9A66R00 OptiMUM της Bosch έρχεται να γίνει η… βασίλισσα της κουζίνας σου. Οι λειτουργίες της άλλωστε θα τη μετατρέψουν μεμιάς σε βασικό σου εργαλείο όσον αφορά στις γαστριμαργικές σου δημιουργίες. Με επτά ταχύτητες κίνησης και σύστημα 3D PlanetaryMixing, θα εξασφαλίσεις ομοιόμορφη ανάμειξη και την υφή της αρεσκείας σου, τη στιγμή που το μεγάλο δοχείο των 5,5 λίτρων θα χωρέσει κάθε ποσότητα. Η ισχύς της είναι στα 1600 W για αποτελεσματική επεξεργασία και τέλεια ζύμη ασχέτως του βάρους της. Τα αξεσουάρ που την πλαισιώνουν συνθέτουν ένα κανονικό, επαγγελματικό σετ ζαχαροπλαστικής ενώ η χρωματική κωδικοποίηση εγγυάται εύκολη εφαρμογή χωρίς να χρειαστεί να… αποστηθίσεις τις οδηγίες χρήσης! Σε αυτά πρόσθεσε την άνετη κίνηση του βραχίονα χάρη στο σύστημα EasyArmLift και την αντιολισθητική βάση και έχεις την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση για την κουζίνα σου.

Smeg SMF03GREU

kouzinomixani 4



Θα σε τραβήξει χάρη στον εντυπωσιακό, ρετρό της χαρακτήρα, όμως θα σε κερδίσει με τις αστείρευτες δυνατότητες και την πληθώρα λειτουργιών της. Η κουζινομηχανή Smeg SMF03GREU είναι ένα «κλασικό» κομμάτι που θα κλέψει την παράσταση σε κάθε κουζίνα. Το μοτέρ Direct Drive των 800 W με προστασία από τυχόν υπερφόρτωση προσφέρει αποτελεσματική επεξεργασία τροφίμων ενώ το μεγάλο μπολ με χωρητικότητα 4,8 λίτρων είναι ό,τι πρέπει για να αναμείξεις τα υλικά που χρειάζεται κάθε συνταγή -ακόμα και οι πιο απαιτητικές εξ αυτών. Εκτός από υψηλής αισθητικής, η κουζινομηχανή της Smeg είναι και σπουδαίας κατασκευής, αντέχοντας στις απαιτήσεις της ζωής στην κουζίνα. Με δέκα επιλογές ταχυτήτων για να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει στην περίσταση και συνοδευτικά αξεσουάρ όπως γάντζο ζύμης, αναδευτήρα και αβγοδάρτη, οι επιλογές σου δεν τελειώνουν ποτέ.

Bosch MUM9AX5S00 OptiMUM

kouzinomixani 5



Με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης και την εγγύηση ποιότητας που προσφέρει το όνομα της Bosch, η MUM9AX5S00 OptiMUM θα βάλει σε τάξη την κουζίνα σου. Ικανή να ανταποκριθεί και στα πιο τρελά σου «θέλω», διαθέτει ισχύ 1500 W, στοιχείο που σε συνδυασμό με το Smart Dough Sensor θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναμίξεις ακόμα και τις πιο σκληρές ζύμες. Η τεχνολογία 3D PlanetaryMixing εξασφαλίζει πλανητικό ανακάτεμα προς τρεις κατευθύνσεις ταυτόχρονα για άψογο χτύπημα υλικών ενώ ο αισθητήρας SensorControl Plus θα αναλάβει να… κάνει τη δουλειά για λογαριασμό σου χωρίς εσύ να χρειάζεται να ασχοληθείς με το παραμικρό. H κουζινομηχανή έρχεται με ψηφιακή ζυγαριά και έξυπνη λειτουργία ταχύτητας. Τα όσα δε, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μαζί της δεν έχουν όριο. Τα μεταλλικά της εξαρτήματα διαθέτουν σύστημα χρωματικού κώδικα και εύκολο κούμπωμα για εύκολη τοποθέτηση.

Sage BEM825

kouzinomixani 6



Ακόμα και το πιο πολύπλοκο κέικ γίνεται πανεύκολη υπόθεση χάρη στην κουζινομηχανή Sage BEM825. Διαθέτει σύστημα 12 ταχυτήτων που σε συνδυασμό με την ισχύ των 1200 W εξασφαλίζει την απόλυτη διάλυση κάθε υλικού για τέλεια υφή και ομοιόμορφα αποτελέσματα. Αυτό που θα σε κερδίσει στη BEM825 είναι η ποιότητα κατασκευής της: φτιαγμένη από ανοξείδωτο χυτοχάλυβα υψηλής ποιότητας και κράμα ευγενών μετάλλων, αντέχει στον χρόνο αλλά και τη σκληρή, καθημερινή χρήση. Το πλανητικό σύστημα ανάμειξής της προσφέρει κάλυψη 360ο ενώ ο αισθητήρας φορτίου, εγγυάται σταθερή ταχύτητα ανεξαρτήτως υλικών. Όσο για τον έλεγχο, η LCD οθόνη με χρονοδιακόπτη θα κάνει τα πράγματα απλούστερα. Η BEM825 συνοδεύεται από ανοξείδωτο σκεύος 8 λίτρων και γυάλινο μπολ 4,7 λίτρων ενώ πλαισιώνεται από αναδευτήρες, γάντζο ζύμης, χτυπητήρι και σπάτουλα.

Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL

kouzinomixani 1



Η Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL είναι μία πρόταση επαγγελματικού επιπέδου που θα φέρει τα πάνω κάτω στην κουζίνα σου. Με ισχύ 1500 W και 13 ταχύτητες ανάμειξης και ανάδευσης, θα σου προσφέρει την υφή που θες σε κάθε μείγμα, από μαρέγκα και σοκολάτα, μέχρι σούπες και ποπ κορν. Οι πέντε αναδευτήρες της είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι για κορυφαία αντοχή και δυνατότητα ανταπόκρισης στις ανάγκες κάθε είδους συνταγής. Το δε γυάλινο μπλέντερ ThermoResist είναι χωρητικότητας 1,6 λίτρων, συνοδεύεται από λεπίδες κοπής MultiZone και κόφτη/τρίφτη με λεπίδες και έξι δίσκους κοπής. Η ίδια η μηχανή είναι φτιαγμένη από συμπαγές αλουμίνιο και έρχεται με επαγωγική βάση και ενσωματωμένη ζυγαριά για να υπολογίζεις με ακρίβεια τις δόσεις σου. Το καλύτερο; Ο έλεγχος της κουζινομηχανής της Kenwood γίνεται είτε μέσα από την έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών, είτε μέσω Wi-Fi!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved