Eύκολα κανελόνια με σπανάκι - Χωρίς μπεσαμέλ και κιμά

Δοκιμάστε τα!

Eύκολα κανελόνια με σπανάκι - Χωρίς μπεσαμέλ και κιμά

Φτιάξτε τα αγαπημένα σας κανελόνια με σπανάκι, φέτα και κόκκινη σάλτσα ντομάτας. Ιδανικό και νόστιμο γεύμα.

Υλικά

Για τη σάλτσα ντομάτας

1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
3-4 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
2 κ.σ. μέλι
800 γρ. ντομάτα κονκασέ
250 γρ. νερό
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
βασιλικό, φρέσκο

Για τη γέμιση

1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. δυόσμο, φρέσκο
αλάτι
πιπέρι
1 κιλό σπανάκι, φρέσκο
50 γρ. νερό
400 γρ. φέτα
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
1 κ.σ. χυμό λεμονιού

Για τη σύνθεση

2 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. κανελόνια
200 γρ. φέτα
1 κ.σ. θυμάρι
Για το σερβίρισμα
ρόκα
πιπέρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved