Φτιάξτε τα αγαπημένα σας κανελόνια με σπανάκι, φέτα και κόκκινη σάλτσα ντομάτας. Ιδανικό και νόστιμο γεύμα.
Υλικά
Για τη σάλτσα ντομάτας
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
3-4 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
2 κ.σ. μέλι
800 γρ. ντομάτα κονκασέ
250 γρ. νερό
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
βασιλικό, φρέσκο
Για τη γέμιση
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. δυόσμο, φρέσκο
αλάτι
πιπέρι
1 κιλό σπανάκι, φρέσκο
50 γρ. νερό
400 γρ. φέτα
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
Για τη σύνθεση
2 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. κανελόνια
200 γρ. φέτα
1 κ.σ. θυμάρι
Για το σερβίρισμα
ρόκα
πιπέρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com