Ταρτάκια σφολιάτας με rhubarb -Το απόλυτο γκουρμέ γλυκό
Μόλις 20 λεπτά θα χρειαστείτε για να το ετοιμάσετε και να το βάλετε στο φούρνο.
Φτιάξτε ένα μοναδικό και γκουρμέ γλυκό με σφολιάτα, τυρί κρέμα και μαρμελάδα από ραβέντι.
Υλικά
Για το rhubarb
200 γρ. νερό
200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 λοβό βανίλιας
300 γρ. rhubarb
Για τα ταρτάκια
420 γρ. φύλλο σφολιάτας
250 γρ. μασκαρπόνε, ή τυρί κρέμα
50 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για το σερβίρισμα
ζάχαρη άχνη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com