Συνταγή για αφράτη ελληνική κις λορέν

Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.

Συνταγή για αφράτη ελληνική κις λορέν

Φτιάξτε την πιο ζουμερή, κρεμώδης και αφράτη κις λορέν που έχετε κάνει ποτέ αλλά στην ελληνική εκδοχή της.

Υλικά

400 γρ. μπέικον, κομμάτι
400 γρ. γραβιέρα, ή τυρί της αρεσκείας σας που λιώνει
1 βάση για αλμυρές τάρτες
2 πράσα
ελαιόλαδο
θυμάρι

Για τη γέμιση

200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
330 γρ. γάλα
3 αβγά
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved