Φτιάξτε την πιο ζουμερή, κρεμώδης και αφράτη κις λορέν που έχετε κάνει ποτέ αλλά στην ελληνική εκδοχή της.
Υλικά
400 γρ. μπέικον, κομμάτι
400 γρ. γραβιέρα, ή τυρί της αρεσκείας σας που λιώνει
1 βάση για αλμυρές τάρτες
2 πράσα
ελαιόλαδο
θυμάρι
Για τη γέμιση
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
330 γρ. γάλα
3 αβγά
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com