Κορμός μαρέγκας με γέμιση μόκα – Αυτό το γλυκό πρέπει να το δοκιμάσετε

Ποια είναι η διαδικασία βήμα – βήμα.

Κορμός μαρέγκας με γέμιση μόκα – Αυτό το γλυκό πρέπει να το δοκιμάσετε

Συνταγή για κορμό με μαρέγκα και γέμιση μόκα ή roulade με μαρέγκα. Ένα γλυκό και για χορτοφάγους.

Υλικά

Για τη μαρέγκα

5 ασπράδια
270 γρ. ζάχαρη άχνη
Για τη γέμιση
400 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
10 ml καφέ
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για τα μπισκοτένια φύλλα

110 γρ. βούτυρο
140 γρ. ζάχαρη άχνη
3 ασπράδια
110 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

Για τα καραμελωμένα καρύδια

150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
200 γρ. καρύδια, κομμένα στη μέση
ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved