Κορμός μαρέγκας με γέμιση μόκα – Αυτό το γλυκό πρέπει να το δοκιμάσετε
Ποια είναι η διαδικασία βήμα – βήμα.
Συνταγή για κορμό με μαρέγκα και γέμιση μόκα ή roulade με μαρέγκα. Ένα γλυκό και για χορτοφάγους.
Υλικά
Για τη μαρέγκα
5 ασπράδια
270 γρ. ζάχαρη άχνη
Για τη γέμιση
400 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
10 ml καφέ
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για τα μπισκοτένια φύλλα
110 γρ. βούτυρο
140 γρ. ζάχαρη άχνη
3 ασπράδια
110 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Για τα καραμελωμένα καρύδια
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
200 γρ. καρύδια, κομμένα στη μέση
ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com