Κανελόνια με τόφου και σπανάκι – Πεντανόστιμη συνταγή

Αξίζει να δοκιμάσετε αυτή την ξεχωριστή συνταγή για κανελόνια.

Κανελόνια με τόφου και σπανάκι – Πεντανόστιμη συνταγή

Ένα χορτοφαγικό γεύμα πλούσιο σε βιταμίνες, θρεπτικά υλικά και φρέσκα μυρωδικά.

Υλικά

Για την σάλτσα ντομάτας

1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ξερό, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
800 γρ. ντομάτα κονκασέ
250 γρ. νερό
αλάτι
πιπέρι

Για τη γέμιση

350 γρ. τόφου
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
20 γρ. κουκουνάρι
400 γρ. σπανάκι, φρέσκο
1 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. βασιλικό, ψιλοκομμένο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο

Για τα κανελόνια

18-20 γρ. κανελόνια
3 φέτες ψωμί, μπαγιάτικο
1 σκ. σκόρδο
20 γρ. κουκουνάρι
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved