Κανελόνια με τόφου και σπανάκι – Πεντανόστιμη συνταγή
Αξίζει να δοκιμάσετε αυτή την ξεχωριστή συνταγή για κανελόνια.
Ένα χορτοφαγικό γεύμα πλούσιο σε βιταμίνες, θρεπτικά υλικά και φρέσκα μυρωδικά.
Υλικά
Για την σάλτσα ντομάτας
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ξερό, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
800 γρ. ντομάτα κονκασέ
250 γρ. νερό
αλάτι
πιπέρι
Για τη γέμιση
350 γρ. τόφου
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
20 γρ. κουκουνάρι
400 γρ. σπανάκι, φρέσκο
1 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. βασιλικό, ψιλοκομμένο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Για τα κανελόνια
18-20 γρ. κανελόνια
3 φέτες ψωμί, μπαγιάτικο
1 σκ. σκόρδο
20 γρ. κουκουνάρι
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com