
Μοσχαρίσια μπριζόλα με πικάντικη σάλτσα - Πώς θα τη φτιάξετε
Σάλτσα Chimichurri από τον Άκη Πετρετζίκη.

Συνοδέψτε την μοσχαρίσια μπριζόλα σας με αυτή τη γνωστή σως από την Αργεντινή η οποία ταιριάζει τέλεια με κρέας. Φτιάξτε την και απολαύστε ένα μοναδικό και νόστιμο γεύμα.
Υλικά
2 ντομάτες, ξεφλουδισμένες, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι, κόκκινο, ψιλοκομμένο
3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
1 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. κύμινο, τριμμένο
1 φύλλο δάφνης
8 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. ξίδι, από κόκκινο κρασί
Για τη μπριζόλα
300 γρ. μπριζόλες μοσχαρίσιες, χωρίς κόκκαλο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 1/2 κ.σ. βούτυρο
1 κλ. δεντρολίβανο
θυμάρι
Για το σερβίρισμα
2 καλαμπόκια, σε βάκιουμ
2 πρέζες αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.