Συνταγή για χειροποίητο γεμιστό ραβιόλι με χαλούμι και κόλιανδρο

Ολόφρεσκα ραβιόλι φτιαγμένα από τα χεράκια σας.

Υπέροχα, χειροποίητα ζυμαρικά γεμιστά με χαλούμι και μυρωδικά. Απολαύστε τα με μια γευστική σάλτσα με κουκουνάρι και βασιλικό.

Υλικά

Για τη ζύμη

200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
100 γρ. σιμιγδάλι
40 γρ. ελαιόλαδο
4 κρόκους
αλάτι
νερό
1 αβγό, για άλειμμα
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα των φύλλων

Για τη γέμιση

200 γρ. χαλούμι
1 ματσάκι κόλιανδρο
8 ντοματίνια
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. δυόσμο
80 γρ. ελαιόλαδο

Για τη σάλτσα

2 κ.σ. ελαιόλαδο
70 γρ. κουκουνάρι
40 γρ. φιστίκια Αιγίνης
100 γρ. σπανάκι
60 γρ. γραβιέρα, Κρήτης τριμμένη
1 σκ. σκόρδο
20 φύλλα βασιλικού

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved