
Συνταγή για σπιτικό, γλυκό ψωμί με σαφράν
Θα σας θυμίσει κέικ.

Μία διαφορετική, νόστιμη συνταγή για σπιτικό, χειροποίητο ψωμί με σαφράν που μοιάζει με κέικ. Δεν θα μείνει ψίχουλο.
Υλικά
100 γρ. σταφίδες, ξανθές
1/2 κ.γ. κρόκο Κοζάνης (σαφράν), σε στήμονες
80 γρ. νερό, βραστό
130 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου
15 γρ. μαγιά ξηρή
3 αβγά, μέτρια
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 πρέζα αλάτι
120 γρ. βούτυρο, παγωμένο
ζάχαρη άχνη, για σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.