Γεμιστή μπαλοτίνα κοτόπουλου και πλιγούρι – Πώς θα τη φτιάξετε

Αυτή η μπαλοτίνα είναι ζουμερή και τόσο νόστιμη.

Γεμιστή μπαλοτίνα κοτόπουλου και πλιγούρι – Πώς θα τη φτιάξετε

Η μπαλοτίνα είναι κομμάτι φιλέτου από πουλερικό ή κρέας χωρίς κόκκαλο που τυλίγεται σε ρολό και περιέχει γέμιση. Σήμερα λοιπόν σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την μπαλοτίνα κοτόπουλου με μοτσαρέλα και σπανάκι.

Υλικά

Για το κοτόπουλο

600 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, (3 τμχ.)
αλάτι
πιπέρι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φέτες γαλοπούλα βραστή
10 γρ. σπανάκι baby
70 γρ. μοτσαρέλα

Για το πλιγούρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γρ. πλιγούρι
200 γρ. νερό
2 κ.σ. δυόσμο
2 κ.σ. μαϊντανό
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved