Φτιάξτε το πιο ζουμερό μοσχάρι νουά, μαριναρισμένο με μπαχαρικά, λευκή σάλτσα και σπαράγγια.
Υλικά
Για τη μαρινάδα
1 κ.σ. μουστάρδα, σε σκόνη
2 κ.σ. ζάχαρη καστανή
1 σκ. σκόρδο, σε σκόνη
1 κ.σ. κρεμμύδι, σε σκόνη
1 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.σ. κανέλα
1 κ.σ. κάρδαμο (κακουλέ), σε σκόνη
αλάτι
πιπέρι
Για το μοσχάρι
1 1/2 κιλό μοσχάρι, νουά
2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
100 γρ. κρέμα βαλσάμικο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. εστραγκόν
Για τα σπαράγγια
50 γρ. βούτυρο
500 γρ. σπαράγγια, βρασμένα
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
πουρέ πατάτας
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com