Ατομικό μιλφέιγ με τραγανό φύλλο και βελούδινη κρέμα

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Φτιάξτε το αγαπημένο σας mille-feuille με τραγανό φύλλο κρούστας και μια βελούδινη κρέμα λευκής σοκολάτας. Ιδανικό γλυκό και για να το σερβίρετε στους καλεσμένους σας το βράδυ του ρεβεγιόν.

Υλικά:



Για την κρέμα montée






5 γρ. φύλλα ζελατίνης



220 γρ. κρέμα γάλακτος 35%



1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας



50 γρ. γλυκόζη



180 γρ. κουβερτούρα λευκή



330 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη







Για τη σύνθεση





450 γρ. φύλλα κρούστας για γλυκά



50 γρ. βούτυρο, λιωμένο



50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική







Για το σερβίρισμα





ζάχαρη άχνη



δυόσμο



Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved