Ατομικό μιλφέιγ με τραγανό φύλλο και βελούδινη κρέμα

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Ατομικό μιλφέιγ με τραγανό φύλλο και βελούδινη κρέμα

Φτιάξτε το αγαπημένο σας mille-feuille με τραγανό φύλλο κρούστας και μια βελούδινη κρέμα λευκής σοκολάτας. Ιδανικό γλυκό και για να το σερβίρετε στους καλεσμένους σας το βράδυ του ρεβεγιόν.

Υλικά:



Για την κρέμα montée





5 γρ. φύλλα ζελατίνης



220 γρ. κρέμα γάλακτος 35%



1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας



50 γρ. γλυκόζη



180 γρ. κουβερτούρα λευκή



330 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη







Για τη σύνθεση





450 γρ. φύλλα κρούστας για γλυκά



50 γρ. βούτυρο, λιωμένο



50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική







Για το σερβίρισμα





ζάχαρη άχνη



δυόσμο



Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved