Χριστουγεννιάτικη συνταγή: Ζαμπονοτυροπιτάκια βολοβάν

Δείτε πώς τα φτιάχνει ο Άκης Πετρετζίκης.

Χριστουγεννιάτικη συνταγή: Ζαμπονοτυροπιτάκια βολοβάν

Συνταγή για τραγανές φωλιές σφολιάτας με γέμιση. Ιδανικό ορεκτικό για τα Χριστούγεννα που θα ευχαριστηθούν μικροί και μεγάλοι.

Υλικά

Για τη σφολιάτα

750 γρ. φύλλα σφολιάτας, (2 φύλλα)
1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό

Για τη γέμιση

2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
100 γρ. ζαμπόν
100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
3 κ.γ. μουστάρδα, σε σκόνη
2 κ.σ. φύλλα θυμαριού
50 γρ. τυρί κρέμα
αλάτι
πιπέρι

Για το σερβίρισμα

φύλλα θυμαριού

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved