Αλμυρή ιταλική τούρτα - Τραγανή και τόσο νόστιμη

Μια συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Αλμυρή ιταλική τούρτα - Τραγανή και τόσο νόστιμη

Φτιάξτε μία πρωτότυπη τούρτα από φύλλα σφολιάτας με μανιτάρια, πιπεριές Φλωρίνης, ζαμπόν, μοτσαρέλα και μυρωδικά.

Υλικά

1 κ.σ. ελαιόλαδο
100 γρ. μανιτάρια champignon
200 γρ. σπανάκι
500 γρ. πιπεριές Φλωρίνης, ψημένες σε βαζάκι
7 αβγά, μέτρια
250 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
5 κλ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
3 κλ. ρίγανη, φρέσκια, ψιλοκομμένη
3 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένη
πιπέρι
αλάτι
2 φύλλα σφολιάτας
250 γρ. ζαμπόν, σε φέτες
250 γρ. μοτσαρέλα, σε φέτες
250 γρ. σαλάμι αέρος, σε φέτες

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved