Cooking Crash Test: Φτιάχνουμε ένα κέικ με 6 διαφορετικούς τρόπους

Πώς «μεταφράζεται» το βούτυρο, η μαύρη ζάχαρη και η στέβια στο κέικ;

Cooking Crash Test: Φτιάχνουμε ένα κέικ με 6 διαφορετικούς τρόπους

Πώς συνεργάζονται με τα υπόλοιπα υλικά και τι αποτέλεσμα μας δίνουν; Τι θα πρέπει να περιμένει κανείς αν αντικαταστήσει το βούτυρο με ελαιόλαδο; Αν γυρίσει την πλάτη στην κλασική λευκή κρυσταλλική ζάχαρη; Αυτές, είναι κάποιες από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μου κάνετε καθημερινά. Για να τις απαντήσω, λοιπόν, αποφάσισα να μπω στην κουζίνα μου και να ετοιμάσω 6 κέικ αντικαθιστώντας ένα βασικό υλικό κάθε φορά. Φούρνισα, έβγαλα από τον φούρνο και φωτογράφισα. Επόμενο βήμα; Συγκέντρωσα τις διαφορές σε ένα κείμενο και τις μοιράστηκα μαζί σας μέσα από αυτό εδώ το κείμενο. Στόχος μου; Να σας βοηθήσω να γνωρίσετε το αποτέλεσμα προτού καταπιαστείτε με την κάθε συνταγή. Έτσι, θα είστε προετοιμασμένοι για το τελικό αποτέλεσμα, όποια αντικατάσταση κι αν θελήσετε να κάνετε.

Διαβάστε περισσότερα στο Akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved