
Ομελέτα φούρνου με σπανάκι, έτοιμη σε 30 λεπτά
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι εύκολες και γρήγορες συνταγές για αυτό και θα λατρέψετε και την παρακάτω. Φτιάξτε μία υγιεινή, χορταστική και πεντανόστιμη ομελέτα φούρνου με σπανάκι και μανιτάρια.
Υλικά:
- 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- 80 γρ. μανιτάρια champignon, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 50 γρ. ζαμπόν, κομμένο σε κύβους
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 80 γρ. σπανάκι, φρέσκο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- 4 αβγά, χτυπημένα
- 1 κ.σ. γραβιέρα, τριμμένη
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.