Μια διαφορετική συνταγή για το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό με λάχανο, κιμά και μυρωδικά!
Υλικά:
Για τους λαχανοντολμάδες
- 1 λάχανο, μεγάλο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
- 1/4 ματσάκι δυόσμο
- 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 1 αβγό, μέτριο
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 γρ. ρύζι νυχάκι
Για τη σάλτσα ντομάτας
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκ. σκόρδο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 800 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 κύβο λαχανικών
- πιπέρι
- 50 γρ. σταφίδες ξανθές
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1/4 ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο
Για το σερβίρισμα
- 1 κ.σ. μαϊντανό
- 1 κ.σ. δυόσμο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com