Ανοιχτή πίτα με κρέας - Πώς θα τη φτιάξετε

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Ανοιχτή πίτα με κρέας - Πώς θα τη φτιάξετε

Φτιάξτε μοσχαράκι κοκκινιστό, απλώστε σε φύλλο κουρού και σερβίρετε με πατάτες τηγανητές. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμoίψει.

Υλικά:

Για τη γέμιση

  • 8-10 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κιλό μοσχάρι, ποντίκι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 2 κρεμμύδια
  • 3 καρότα
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 150 γρ. κρασί κόκκινο
  • 100 γρ. ζωμό, βοδινού
  • 3 φύλλα δάφνης

Για τη σύνθεση

  • 320 γρ. ζύμη κουρού
  • 50 γρ. φέτα, τριμμένη
  • 300 γρ. πατάτες τηγανητές
  • 150 γρ. mix τυριών

Για το σερβίρισμα

  • θυμάρι
  • πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved