

Φτιάξτε ένα παραδοσιακό σιροπιαστό και αφράτο κέικ με γιαούρτι. Γλυκό με υπέροχη γεύση που θα λατρέψετε όλοι,,μικροί και μεγάλοι.
Υλικά
Για το σιρόπι
500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
650 γρ. νερό
1 λεμόνι
2 φύλλα αρμπαρόριζας
50 γρ. μέλι
Για την πίτα
5 αβγά, μεσαία
200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 βανιλίνες
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
150 γρ. βούτυρο, λιωμένο
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.