Κέικ μήλου χωρίς γλουτένη - Πώς θα το φτιάξετε

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Μία εύκολη συνταγή για ζουμερό κέικ με μήλο, αλεύρι χωρίς γλουτένη, ζάχαρη και λάδι καρύδας και γιαούρτι.

Υλικά:

  • 1 μήλο κόκκινο
  • 170 γρ. ζάχαρη καρύδας
  • 2 κ.σ. κανέλα, σε σκόνη
  • 1 κ.σ. λάδι καρύδας
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 150 γρ. σάλτσα μήλου
  • 120 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 αβγά
  • 250 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, χωρίς γλουτένη
  • 1 κ.γ. σόδα μαγειρική

Για το σερβίρισμα

  • ζάχαρη άχνη
  • κανέλα

Δείτε τη διαδιακσία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved