Κέικ πατάτας με μαρμελάδα - Πώς θα το φτιάξετε

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Κέικ πατάτας με μαρμελάδα - Πώς θα το φτιάξετε

Μία εύκολη συνταγή για cake από πατάτες με επικάλυψη μαρμελάδας φράουλα, ινδοκάρυδο και φιστίκια Αιγίνης. Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Υλικά:

  • 250 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη, +έξτρα για το ταψί
  • 250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου +έξτρα για το ταψί
  • 250 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια 3 εκ.
  • 1 κ.σ. γάλα
  • 250 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 4 αβγά, μέτρια
  • 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ, χωρίς γλουτένη
  • 300 γρ. μαρμελάδα φράουλα
  • 2 κ.σ. ινδοκάρυδο
  • 40 γρ. φιστίκια Αιγίνης

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved