Ψωμί παντζαριού με αλεύρι ολικής άλεσης - Πώς θα το φτιάξετε

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Σπιτική συνταγή για αρωματικό ψωμί με παντζάρι, κολοκύθα και απλά υλικά.

Υλικά:

  • 150 γρ. παντζάρι, (1 βολβό)
  • 200 γρ. κολοκύθα
  • 500 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
  • 450 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το αλεύρωμα του πάγκου και το πασπάλισμα
  • 16 γρ. μαγιά ξηρή
  • 50 γρ. μέλι
  • 70 γρ. ηλιέλαιο, + έξτρα για το άλειμμα του μπολ
  • 20 γρ. αλάτι
  • 450 γρ. νερό

Δείτε τη διαδιακασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved