Panzanella: Η καλοκαιρινή σαλάτα με την ντομάτα και το ψωμί

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Φτιάξτε κι εσείς την κλασική ιταλική καλοκαιρινή σαλάτα με το ψωμί που σας έχει περισσέψει.

Υλικά:

  • 250 γρ. ψωμί
  • 80 γρ. ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • 3-4 ντομάτες, μέτριες
  • 1 αγγούρι, μικρό
  • 70 γρ. ελιές, σε ροδέλες
  • 8 αντζούγιες, σε φιλέτα
  • 1 κ.σ. ξίδι
  • 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • αλάτι
  • φύλλα δυόσμου

Δείτε τη διαδικασία στο akispetertzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved